GOOTI GLASS


Vitraliile Gooti Glass au în permanență formă și culoare, oferind experiențe vizuale diferite pe parcursul zilei. Noi considerăm că atracția specială și unică a vitraliului se bazează pe tensiunea dintre sticlă și lumină.

La Gooti Glass vitraliile și lucrările din sticlă topită sunt create printr un proces care a fost dezvoltat și rafinat timp de 15 ani de către artiștii Tudor și Ana Bădiță, licențiați în arte la Facultatea de Arte Vizuale și Design din Iași. Am elaborat tehnici și modalități artistice unice de fuziune a sticlei reliefate și a picturii arse succesiv.

Colorarea și topirea sticlei (cu sau fără componente adăugate din alte materiale decât cele din sticlă) se realizează la temperaturi care depășesc exact punctul de topire al sticlei, ceea ce face componentele individuale să se amestece într-o piesă unificată.

Vitraliile noastre sunt opere individuale de artă care în mod substanțial sau în întregime sunt făcute din sticlă. Proiectele vitraliilor sunt realizate în armonie cu ambientul și arhitectura pentru clădiri istorice sau moderne, în context ecleziastic sau laic.

Viziunea noastră este îndreptată spre promovarea bunului gust, al valorilor artistice, inovație și creativitate, să fii unic în ceea ce faci.